CímlapTevékenységek

Tevékenységek

Szükségletfelmérés

A kistérségben élő gyermekes családok helyzetének, szükségleteinek megismerése és beépítése a kistérségi gyerekesély programba, intézmények, szolgáltatások működtetésébe. A projektidőszak alatt két alkalommal reprezentatív felmérést végzünk a gyermekes családok helyzetének, szükségleteinek felmérése érdekében, amely során az MTA Gyerekszegénység Elleni Programiroda 1-1 kistérségben 500 családot kérdez meg és az így nyert információkat feldolgozza.

Bővebben...

 

Kistérségi Gyerekesély Bizottság

Gyerekesély Bizottság feladata a Bátonyterenyei Kistérség gyerekesély stratégiájának és cselekvési programjának kidolgozása, a helyi közösséggel való megismertetése és elfogadásának támogatása, valamint megvalósításának nyomon követése és értékelése.

Bővebben...

 

Kistérségi Gyerekesély Iroda

2010. december 1-én kezdte meg működését a Kistérségi Gyerekesély Iroda, melynek célja megteremteni és biztosítani a Kistérségi Gyerekesély Program végrehajtását, a megvalósítás során az adminisztratív és szakmai háttér biztosítása, a Kistérségi Gyerekesély Bizottság zavartalan működésének megteremtése. 

Bővebben...

 

9. oldal / 9

Ajánlók

Kiterjesztik a Gyermekszegénység Elleni Programot

Program a gyermekszegénység felszámolására

Ugrás a Gyerekesély oldalra