CímlapHírekPÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A „Táguló világ” a Bátonyterenyei kistérségben c. projekt pályázatot hirdet, Tárt Kapu” rendezvény szervezésére, azegészségneveléssel, az egészséges táplálkozással, elsősegélynyújtással kapcsolatos programokmegvalósítására.

A támogatás célja:

A Kossuth Térségi Általános Iskola Fekete István Általános Iskolai Tagintézményében Mátranovákon, egy olyan egészségneveléssel kapcsolatos rendezvény szervezése, melynek keretében, különböző játékos programokkal, érdekes foglalkozásokkal felhívják a gyerekek figyelmét, az egészséges életmód fontosságára.

Az egészséges étkezési szokások és a rendszeres testmozgás fontos részei a gyermek fejlődésének és az egészséges életvitelre nevelésnek. Egészségtelen étkezési szokások és a rendszeres testmozgás vagy sportolás hiánya könnyen vezethet egészségtelen mértékű súlygyarapodáshoz és az ahhoz kapcsolódó egészségügyi problémákhoz, amelyek hatással lehetnek később felnőttkorban is.Ezért tartjuk fontosnak hogy minél korábban, már az általános iskolában találkozzanak az egészséges életmód lehetőségével a gyerekek.

 

A rendezvény tervezett időpontja: 2013. november hónap

 

A rendezvény helyszíne: Kossuth Térségi Általános Iskola Fekete István Tagintézménye, 3143 Mátranovák, Nyírmedi út 12.

Pályázók köre: egyesületek, egyéni vállalkozások, melyek székhelye Bátonyterenye kistérségében található.

A pályázatnak tartalmazni kell:

  • Pályázó nevét, székhelyét, aláírási joggal rendelkező személy neve, elérhetősége
  • „Tárt Kapu” rendezvény kidolgozott szakmai programját, költségvetéssel

Megpályázható összeg: 100. 000 Ft

Támogatható pályázatok száma: 1 db

Pályázat beadásának határideje: 2013. 11. 13.

 

 

A pályázati összeg az alábbi költségekre számolható el:

-          étkezés költségei

-          szállítási költségek

-          alkalmazott szakemberek megbízási díja

-          foglalkozásokhoz szükséges kis értékű eszközök

A beérkező pályázatoknál előnyt jelent az ötletesség, a kreativitás, milyen eszközökkel, és módon próbálják a gyerekekkel az egészséges életmódod elfogadtatni. Előnyt élvez továbbá azon pályázó, mely pályázatában önkéntes tevékenységet tud vállalni, valamint több napos programot valósít meg.

A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk.

A beérkező pályázatokat folyamatosan bíráljuk, és legkésőbb a határidő lejártát követő 2 munkanapon belül a pályázókat írásban értesítjük.

A pályázónak sikeres pályázat esetén együttműködési megállapodás megkötése szükséges a Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásával.

A pályázónak vállalni kell, hogy a „Legyen Jobb a Gyerekeknek” Nemzet Stratégia elvei alapján tervezi meg pályázatát, és a lebonyolításánál is szem előtt tartja.

 

Dokumentumok letöltése: Nemzeti STRATÉGIA. PDF

 

 

Bátonyterenye, 2013. november 08.

 

Ajánlók

Kiterjesztik a Gyermekszegénység Elleni Programot

Program a gyermekszegénység felszámolására

Ugrás a Gyerekesély oldalra