Címlap

Táguló Világ

Iskolai szociális munkás és pedagógiai asszisztens

Két letölthető prezentációval szeretnénk bemutatni az iskolai szociális munkások és a pedagógiai asszisztensek feladatát, munkájuk szükségességét. A diákat Kéri Zoltán (MTA-GyEP Regionális közoktatási szakértő) valamint Vajda Zsolt (MTA-GyEP Regionális szociális szakértő) állították össze.

Bővebben...

 

Kistérségi Biztos Kezdet Pedagógiai Műhely I. foglalkozása

2011. május 4-én Dorogházán a Picurka Gyerekházban került sor a Kistérségi Biztos Kezdet Pedagógiai Műhely I. foglalkozására, a gyerekház munkatársainak aktív segítségével. A találkozón a Bátonyterenyei Kistérségi Gyerekesély Iroda meghívására a kistérség 3 településéről – Mátraterenye, Mátraverebély, Bátonyterenye – vettek részt szakemberek (óvónők, védőnők, családgondozók), akik Szomor Évától, az MTA Biztos Kezdet szakértőjétől kaptak átfogó tájékoztatást a Biztos Kezdet filozófiáról, a Picurka Gyerekház dolgozóitól pedig érdeklődhettek a helyi tapasztalatokról.

 

Bővebben...

 

Kézműves nap Mátraverebélyben

2011. április 22-én a „Táguló világ” a Bátonyterenyei kistérségben című program keretében kézműves nap került megrendezésre Mátraverebélyben, a Húsvéti készülődés jegyében. A Gyerekesély Iroda által szervezett kézművesnap megvalósításához segítséget nyújtott a mátraverebélyi Művelődési Ház vezetője és a Gyerekesély Programban alkalmazott helyi közösségfejlesztő. 

Bővebben...

 

34. oldal / 35

Ajánlók

Kiterjesztik a Gyermekszegénység Elleni Programot

Program a gyermekszegénység felszámolására

Ugrás a Gyerekesély oldalra